“THE GREATEST ACHIEVEMENTS COME WHEN PEOPLE WORK TOGETHER”

(hier geloven we écht in bij Business Tours)

Er zijn verschillende soorten bedrijven actief in de wereld van Food & Hospitality. Zo organiseren we trend- en inspiratiereizen voor: 

Voedingsfabrikant

Als fabrikant ben je natuurlijk altijd op de hoogte van de trends die spelen in de markt en die invloed hebben op de producten binnen jouw kanaal. Een van onze klanten is CSM Bakery Solutions. Zo organiseren we samen met hen een trend- en inspiratietour in Amsterdam. Samen met een key account spotten we trends en bezoeken we verschillende bedrijven in hun segment. Bij iedere stop spreken we met de ondernemer te plaatsen om de vertaalslag te maken van inspiratie naar concrete inzichten. 

Franchiseorganisatie

FHC Formulebeheer is een vooruitstrevende organisatie met succesformules in Fastfood, Horeca en Catering. Een trend- en inspiratietour zorgt ervoor dat de franchisenemers op de hoogte zijn van de nieuwe trends en dat ze tijdens de reis op een leuke manier met elkaar in contact komen. De ondernemers krijgen nieuwe inzichten door de bedrijven die we bezoeken én leren van elkaar door te kunnen spreken in een ongedwongen sfeer. Een leuke reis binnen hun vakgebied. 

Horecavereniging

Een van onze partners is Koninklijke Horeca Nederland. Als horecabranchevereniging inspireert KHN haar leden. Onder de noemer KHN On Tour organiseert de vereniging binnen- en buitenlandse inspiratietours waarbij horecaondernemers een kijkje in de keuken nemen van collega-ondernemers. Bij Business Tours nemen we de organisatie van de buitenlandse reizen op ons. Meer info over KHN On Tour KLIK HIER.

Hotelschool

De opleiding hotelmanagement van de internationale hogeschool wil haar studenten direct in het eerste jaar van de opleiding onderdompelen in de wereld van gastvrijheid. Business Tours organiseert voor alle eerstejaars studenten een reis naar Berlijn met als thema; gericht leren kijken en kennismaken met de internationale hospitality industrie. Tijdens deze vijfdaagse reis naar Berlijn gaan de studenten op foodsafari, bezoeken ze talloze unieke hotels tijdens een hoteltour en krijgen ze gastcolleges van échte food professionals. Een unieke manier om met ‘the international world of hospitality’ in contact te komen en de studenten op een unieke en leerzame manier kennis te laten maken met cultural differences en internationale bedrijven met een focus op gastvrijheid.

REVIEW

What do our clients say about our trips…

Rosalie Theunissen – Restaurant eigenaar
Perfect georganiseerde reis naar Barcelona, veel diverse horeca concepten gezien!
JanBas Van Aalderen – Restaurant eigenaar
5 sterren voor de KHN inspiratie tour, geweldig programma superior begeleiding en berengezellige groep ondernemers!
Arjan Van Dorst & Rens Van Den Dool – Chef Koks
Inspiratietour, zeer inspirerend over details, facility, food en drinks! #chefslife #kirroyal #gasopdielillie. Geweldige reis! Zeer informatief en zeer professionele reisleiders, Top!!!
Barth & Aggie Hochstenbach – Restaurant & Cafe eigenaar
KHN on tour geeft 100% energie! Jesse het was super. Merci! P.S. het maakt niet uit waar we naar toe gaan we gaan toch mee.
Corné Oosterbos – Restaurant eigenaar
goed georganiseerde inspiratietour met energieke inzet mijn complimenten!
Michel & Lonneke De Bruyn – Restaurant eigenaar
Goed georganiseerd! positief dat KHN dit stimuleert!
Koen Bakker – Restaurant eigenaar
Iedere serieuze horeca ondernemer zou minimaal eens per 2 jaar moeten deelnemen aan zo'n inspiratie tour. Hierdoor krijg je positieve kriebels en enthousiasme om aan de slag te gaan. In een wereldstad worden dingen gedaan waar je zelf altijd wel iets mee kan!
Jeroen & Mieke Van Den Broek – Eigenaar
Jesse top gastheer!! alles goed en strak geregeld! zeker voor herhaling vatbaar!
Rob Lunenburg – Eigenaar
top geregeld, geweest op plekken die je zelf niet vind en meer dan de moeite waard zijn!
Jan Theunissen – Eigenaar
Indien iemand zijn horizon wil verbreden en nieuwe ervaringen op wil doen is deze KHN tour het perfecte middel om aan deze verwachtingen te voldoen.
Henri & Anja Matthijssen – Restaurant eigenaar
Een geweldige ervaring om Barcelona op deze wijze te herontdekken, geweldige begeleiding en verzorging! Bedankt Jesse voor de mooie dagen! Goede gesprekken gehad me collega's veel nieuwe ideeën op gedaan!
Rob Baltus & Tineke Struijf – Restaurant eigenaar
De Barcelona tour was een sfeer die je moet proeven! * cijfermatig inzicht in bedrijfsvoering en arbeidsprocessen * inrichtingsideeën en vooral beleving! De inspiratie tour, was inspirerend leerzaam en voor herhaling vatbaar!
Hans & Anja Sonnleitner – Eigenaar
Een aanrader voor iedereen. De kans om op locaties binnen te komen die je anders niet zou krijgen. Met dank aan onze begeleiders! super service!!!
Eelke & Geesje Duursma – Eigenaar
Een zeer professionele reis met letterlijk en figuurlijk veel food for thought. Onbezorgd reizen, veel zien en heerlijk eten! Jesse, bedankt en top gedaan!

Business Tours: Let’s discover the world together!

Gespecialiseerd in het organiseren van horeca groepsreizen naar Barcelona, Londen, Amsterdam, Eindhoven, Kopenhagen, Bologna, Milaan, Tokio en Osaka.