Dit jaar reisden we met groepen horecaondernemers en professionals onder andere naar: Kopenhagen, Eindhoven, Barcelona, Bologna, Milaan, Berlijn, New York, Amsterdam, Tokio en Osaka!

(Groepsfoto’s zijn altijd leuk)

We organiseren horecareizen voor voedingsfabrikanten, horecaverenigingen, franchiseorganisaties en hotelscholen.

Projecten zoals… 

Study Trip Breda University of Applied Sciences

Berlijn 2016, 2017 en 2018

De opleiding hotelmanagement van de internationale hogeschool wil haar studenten direct in het eerste jaar van de opleiding onderdompelen in de wereld van gastvrijheid. Business Tours organiseert voor alle eerstejaars studenten een reis naar Berlijn met als thema; gericht leren kijken en kennismaken met de internationale hospitality industrie. Tijdens deze vijfdaagse reis naar Berlijn gaan de studenten op foodsafari, bezoeken ze talloze unieke hotels tijdens een hoteltour en krijgen ze gastcolleges van échte food professionals. Een unieke manier om met ‘the international world of hospitality’ in contact te komen en de studenten op een unieke en leerzame manier kennis te laten maken met cultural differences en internationale bedrijven met een focus op gastvrijheid.

Aftermovie

Koninklijke Horeca Nederland – KHN On Tour

2016: Barcelona 

2017: New York, Londen, Barcelona

2018: Kopenhagen, Bologna & Milaan, New York, Parijs, Barcelona, Tokio & Osaka, Londen

Bijvoorbeeld de reis naar Barcelona. Verschillende groepen van 20-25 horecaondernemers hebben we drie dagen rondgeleid in de Catalaanse hoofdstad; Barcelona. We bezochten inspirerende horecazaken, spraken met Nederlandse horecaondernemers die in Barcelona actief zijn en kregen prachtige rondleidingen inclusief een kijkje in de keuken bij El Nacional. Alsof dat nog niet genoeg was, hebben we alle outlets van de wereldchefs Ferran & Albert Adria bezocht. We hebben zelfs kunnen organiseren dat we een kijkje hebben kunnen nemen bij hun nieuwste zaak “Enigma”! Een reis, boordevol inspiratie voor de ondernemers om toe te passen in hun eigen zaak! 

FETE DE LA CUISINE

Fete de la cuisine (“het feest van de keuken”) is een culinair spektakel dat jaarlijks in Suriname wordt georganiseerd. Vier gerenommeerde Michelin sterren chefs uit België en Nederland worden ingevlogen om samen met de lokale Surinaamse chefs aan de slag te gaan. Dit jaar waren Gerard Wollerich, Peter Postma, Alex Clevers en Marco Cellini van de partij. Tijdens het evenement worden er verschillende lunches, diners en workshops georganiseerd waar de inwoners van Suriname zich voor in kunnen schrijven. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel waarmee zieke kinderen worden geholpen.